Om mig

Hej och välkommen till min blogg! Mitt namn är Helena och i min blogg så kommer jag att dela med mig av mina egna erfarenheter och reflektioner kring att vara förälder och partner samtidigt som man arbetar inom sjukvården. Jag tror på att skapa ett harmoniskt och meningsfullt familjeliv trots de utmaningar och krav som kan finnas både i arbetslivet och hemma.

Tillvardags med arbetar jag Kognitiv Beteendeterapi (KBT), där jag har ägnat mig åt att hjälpa människor att förstå och hantera sina tankar, känslor och beteenden. Genom att tillämpa principerna inom KBT arbetar jag med klienter för att identifiera negativa mönster och att utveckla mer konstruktiva och adaptiva sätt att tänka och agera.

Genom min blogg hoppas jag kunna inspirera människor i deras strävan efter ett rikt och meningsfullt liv. Jag ser fram emot att dela denna resa med er och hoppas att ni kommer att hitta värdefulla insikter och inspiration här på min blogg.

Tack för att ni är här och följer med på min resa och åt oss tillsammans utforska vägen till ett lyckligt och harmoniskt liv!

*Ps om du känner att du behöver hjälp vänd dig till din närmsta vårdcentral! Det kan finnas viss information som inte är 100% så du bör alltid ta det du läser på internet med en nypa salt.